GERD OCH MATS HOLMSTRÖM LÄKARKONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns GERD OCH MATS HOLMSTRÖM LÄKARKONSULT HANDELSBOLAG. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Handelsbolag. GERD OCH MATS HOLMSTRÖM LÄKARKONSULT HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

GERD OCH MATS HOLMSTRÖM LÄKARKONSULT HANDELSBOLAG är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 916633-8369.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 018-100009 alternativt besöka eller skicka post till GERD OCH MATS HOLMSTRÖM LÄKARKONSULT HANDELSBOLAG på följande adress Bäverns Gränd 16 A, 753 19, Uppsala.

GERD OCH MATS HOLMSTRÖM LÄKARKONSULT HANDELSBOLAG är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I GERD OCH MATS HOLMSTRÖM LÄKARKONSULT HANDELSBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Ambulerande läkarpraktik, hälso- och sjukvård inom och utom hemorten samt konsultservice baserad på egen kompetensutveckling fou-verksamhet utöver gängse svensk specialistläkarstandard