God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag

Stockholms län

Information

916638-4512 är organisationsnummer för bolaget God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollentuna som är den kommunen som God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag finns i.

God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-12-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-828129 eller genom brev på följande adress:
Edsbergs Torg 38, 192 52, Sollentuna

Restaurangverksamhet, grill.

Det finns olika personer som har en koppling med God Biten Grill i Sollentuna Handelsbolag och det är Ekici, Mustafa som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Parlayan, Cevdet som är född 1965 och har titeln Bolagsman,