JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

916641-9367 är organisationsnummer för företaget JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sollentuna som är den kommunen som JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG finns i.

JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1992-10-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Soldatv. 48, 192 73, Sollentuna

Fastighetsservice och underhåll.

Det finns olika personer som har en koppling med JÅ.BERG ALLTJÄNST KOMMANDITBOLAG och det är Berg, Per Thomas som är född 1957 och har titeln Komplementär, Berg, Maria Birgitta som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare,