SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Sollentuna. I SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hult, Björn Anders som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Hult, Siv Rose-Marie som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG på telefon 0706-506104.

Installation, drift och service av tele-, radio- och säkerhetsanläggningar

Idag är SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av Björn Anders Hult ensam.

SOLLENTUNA TELE TJÄNST HANDELSBOLAG har 916644-1692 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.