Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969604-3505 är organisationsnummer för verksamheten Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sollentuna som är den kommunen som Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag finns i.

Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1994-05-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-358099 eller genom brev på följande adress:
Malvastigen 22, 192 54, Sollentuna

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning i finansiella tjänster som placeringar, försäkringar, köp och försäljning av aktier, fastigheter samt idka däremd förenlig verksamhet. Försäljning av konsumtionsartiklar, textil, presentartiklar, livsmedelsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Ann Lindberg Konsult Kommanditbolag och det är Lindberg, Ann Eva som är född 1944 och har titeln Komplementär, Lindberg, Maria Kristina som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare,