2 H i Helenelund Handelsbolag

Stockholms län

Information

969612-8041 är organisationsnummer för bolaget 2 H i Helenelund Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som 2 H i Helenelund Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollentuna som är den kommunen som 2 H i Helenelund Handelsbolag finns i.

2 H i Helenelund Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-03-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för 2 H i Helenelund Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

2 H i Helenelund Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för 2 H i Helenelund Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med 2 H i Helenelund Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Tegelhagsv. 35, 191 39, Sollentuna

Publicering på Internet. Konsult inom databranschen. Handel med CD-Rom, ljudband, CD-skivor. Handel med souvenirer.

Det finns olika personer som har en koppling med 2 H i Helenelund Handelsbolag och det är Aschan Sievers, Harriet Margareta som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Sievers, Henrik Esbjörn som är född 1959 och har titeln Bolagsman,