Häggströms Fest Tält Handelsbolag

Stockholms län

Information

Häggströms Fest Tält Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Häggströms Fest Tält Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Häggströms Fest Tält Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Häggströms Fest Tält Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-05-18. Men sedan 1995-01-01 så har Häggströms Fest Tält Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drottning Kristinas v. 31 N, 114 28, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Häggströms Fest Tält Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-358555.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som Häggströms Fest Tält Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Häggströms Fest Tält Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Uthyrning av festtält. Byggverksamhet. Försäljning av sport och fritidsartiklar. Hästverksamhet.

Firmatecknare för Häggströms Fest Tält Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Thomas Christer Häggström..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Häggströms Fest Tält Handelsbolag och det är följande personer, Häggström, Jan Christer som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Häggström, Thomas Christer som är född 1973 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Häggströms Fest Tält Handelsbolag är 969615-1092.