Hanna - DaKession Handelsbolag

Stockholms län

Information

969634-6742 är organisationsnummer för bolaget Hanna - DaKession Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hanna - DaKession Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollentuna som är den kommunen som Hanna - DaKession Handelsbolag finns i.

Hanna - DaKession Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-01-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hanna - DaKession Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Hanna - DaKession Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Hanna - DaKession Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Hanna - DaKession Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-962090 eller genom brev på följande adress:
Stupv. 1, 191 42, Sollentuna

Pub och restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hanna - DaKession Handelsbolag och det är Hanna, Aboud som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Vartanian, Vartan som är född 1952 och har titeln Bolagsman,