Nalf's Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollentuna och Nalf's Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Nalf's Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Nalf's Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Nalf's Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-07-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Nalf's Handelsbolag ska trivas.

Nalf's Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nalf's Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Nalf's Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Nalf's Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-352550.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Nalf's Handelsbolag är Durak, Fadil som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Durak, Hüseyin som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Nalf's Handelsbolag har 969651-7334 som sitt organisationsnummer.