Bamedico Handelsbolag

Stockholms län

Information

Bamedico Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Bamedico Handelsbolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bamedico Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Bamedico Handelsbolag har haft sedan 2000-05-02. Bamedico Handelsbolag har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bamedico Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vibyåsen 16, 192 74, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7548228.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Bamedico Handelsbolag har idag 969663-8957 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Christophe Pedroletti ensam är den som för stunden ansvarar för Bamedico Handelsbolag

Bolaget skall bedriva specialistläkarkompetent barnsjukvård. Forskning inom ämnesområdet astma och andra luftvägssjukdomar. Utbildningsprogram inom ovanstående ämnesområden. Konsultarbete åt företag och landsting

I Bamedico Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pedroletti, Christophe Roger som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Pedroletti, Maria Cecilia Therése som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .