Enburk Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollentuna och Enburk Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Enburk Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Enburk Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Enburk Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-08-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Enburk Handelsbolag ska trivas.

Enburk Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Webtjänster och program, design, utveckling och uthyrning samt diverse datorrelaterad verksamhet såsom försäljning och konsult.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Enburk Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12.

Idag är Enburk Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Enburk Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8698284.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Enburk Handelsbolag är Höglund, Per Joakim som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Olsson, Mats Bertil som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Enburk Handelsbolag har 969671-1176 som sitt organisationsnummer.