Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Kommanditbolag som heter Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-15 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-03-16 så har Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2001-05-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sommarv. 32 B, 194 64, Upplands Väsby. Vi ni istället prata med Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-59031372.

Utveckling och försäljning av produkter inom säkerhetsbranschen. Konsult- och utredningstjänster inom och utom säkerhetsbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson Viltstig, Christer som är född 1972 och har titeln Komplementär, .

Firman tecknas av komplementären. .

Christer Andersson Säkerhetsprodukter CASP Kommanditbolag har 969676-4993 som sitt organisationsnummer.