Nordic TMS, Travel Marketing Services Kommanditbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nordic TMS, Travel Marketing Services Kommanditbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollentuna här finns det många olika Kommanditbolag. Nordic TMS, Travel Marketing Services Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Nordic TMS, Travel Marketing Services Kommanditbolag är momsregistrerat sedan2001-08-08 och har organisationsnummer 969678-8182.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7544740 alternativt besöka eller skicka post till Nordic TMS, Travel Marketing Services Kommanditbolag på följande adress Skyttev. 22, 192 58, Sollentuna.

Nordic TMS, Travel Marketing Services Kommanditbolag är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Nordic TMS, Travel Marketing Services Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Marknadsförings och försäljnings uppdrag för utländska företag verksamma inom turism och transport. Uppdragen utföres mot respektive företags befintliga och kommande kunder i Norden. Vidare skall vi arbeta som projektledare för olika typer av uppdrag t ex möten och konferenser. Projektledning och konsultuppdrag för reseindustrin i Sverige. Uppdrag inom marknadsföring och försäljning men även uppdrag med utgångspunkt från behoven enligt Svenska ESF-Rådet och Växtkraft Mål 3. Detta område innehåller. Verksamhets och kompetensanalys, nulägesbeskrivning, samt att formulera och skriva ansökningar för att erhålla stöd för genomförande av ANALYS enlig Växtkraft Mål 3. En fortsättning på denna verksamhet inkluderar även kompetensutveckling.