J K Wessel Media Kommanditbolag

Stockholms län

Information

J K Wessel Media Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Sollentuna. I J K Wessel Media Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wessel, Johan Erik Peder som är född 1977 och har titeln Komplementär, Granberg, Kristina Birgitta som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med J K Wessel Media Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J K Wessel Media Kommanditbolag på telefon 076-8989721.

Journalistisk verksamhet. Säljer tjänster inom text, foto, illustration och layout.

Idag är J K Wessel Media Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

J K Wessel Media Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J K Wessel Media Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-11 och J K Wessel Media Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J K Wessel Media Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

J K Wessel Media Kommanditbolag har 969682-0712 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.