Handelsbolag Eldfluga

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollentuna och Handelsbolag Eldfluga är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolag Eldfluga är ett av dem. Statusen för Handelsbolag Eldfluga är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolag Eldfluga är ett Handelsbolag och skapades 2003-07-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolag Eldfluga ska trivas.

Handelsbolag Eldfluga är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Webpublicering, utbildning, poesi samt konsulttjänster inom områdena mjukvarutillverkning, projektledning och utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolag Eldfluga är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Handelsbolag Eldfluga och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolag Eldfluga så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-355100.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt.

De som är på något sätt har med Handelsbolag Eldfluga är Rubensson, Fredrik Gunnar som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Rubensson, Käthe Maria som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolag Eldfluga har 969695-0253 som sitt organisationsnummer.