Konsulterna Birgetz Handelsbolag

Stockholms län

Information

Konsulterna Birgetz Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Konsulterna Birgetz Handelsbolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Konsulterna Birgetz Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Konsulterna Birgetz Handelsbolag har haft sedan 2003-11-13. Konsulterna Birgetz Handelsbolag har funnits sedan och 2003-11-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Konsulterna Birgetz Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till ROSENHILLSVÄGEN 17, 191 40, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Konsulterna Birgetz Handelsbolag har idag 969696-7265 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Konsulterna Birgetz Handelsbolag

Juridisk och ekonomisk rådgivning, utbildnings- och konsultverksamhet inom juridik och ekonomi.

I Konsulterna Birgetz Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Birgetz, Bengt Niklas som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Birgetz, Mona Katarina som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .