Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag

Stockholms län

Information

Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sollentuna. I Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsgren, Anders Thuve som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Forssell, Bengt Olof som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Schölander, Charles Greger Göran som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Svensson, Lars-Sigvard som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag på telefon 031-7480462.

Bolaget skall äga och förvalta immateriella rättigheter.

Idag är Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-10 och Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen två i förening.

Grelab Förvaltning i Sollentuna Handelsbolag har 969702-3456 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.