Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag

Stockholms län

Information

Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag är ett företag som finns i Sollentuna. I Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abied, Michel som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag på telefon 08-357828.

Video, tobak, godis och läsk

Idag är Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-24 och Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Filmkedjan i Sollentuna Handelsbolag har 969705-3271 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.