Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969705-7801 är organisationsnummer för verksamheten Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sollentuna som är den kommunen som Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag finns i.

Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-11-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-25.

Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lundströms v. 18, 192 77, Sollentuna

Försäljning av naturprodukter såsom hantverk, livsmedel och hälsokost. Utbildning. Konsulttjänster inom marknadsföring, försäljning och inköp. Catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Naturprodukter & Utbildning i Sollentuna Kommanditbolag och det är Cederberg, Bo Håkan som är född 1956 och har titeln Komplementär, Strandberg, Marie-Louise som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare,