Etchi Petchi Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollentuna och Etchi Petchi Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Etchi Petchi Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Etchi Petchi Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Etchi Petchi Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-10-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Etchi Petchi Handelsbolag ska trivas.

I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med aktier, optioner, obligationer, antika dokument och böcker. Tillhandahållande av program och utrustning för friskvård till företag. Konsultverksamhet för undervattensteknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Etchi Petchi Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Etchi Petchi Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Etchi Petchi Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-962504.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Etchi Petchi Handelsbolag är Orre, Grazyna Anna som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Orre, Lars Bengt som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Etchi Petchi Handelsbolag har 969714-0029 som sitt organisationsnummer.