Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag

Stockholms län

Information

Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-12-07.

Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-10-30. Men sedan 2006-12-07 så har Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Trädgårdsv. 78, 191 46, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-966307.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Byggverksamhet.

Firmatecknare för Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag och det är följande personer, Marovich, Corey Steven som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Wallin, Erik Tobias som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bygg, Mark & Schakt i Sollentuna Handelsbolag är 969722-5275.