Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollentuna och Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-01-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag ska trivas.

Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Restaurang och pizzeria.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7586208.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag är Cetinkaya, Rüsvan som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Kayhan, Mahmut som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Seker, Fesih som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Kalles restaurang och Pizzeria Handelsbolag har 969723-8088 som sitt organisationsnummer.