Europile - ZSAB Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Handelsbolag som heter Europile - ZSAB Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Europile - ZSAB Handelsbolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Europile - ZSAB Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-25 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-09-25 så har Europile - ZSAB Handelsbolag varit registrerat och sedan 2007-10-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Europile - ZSAB Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Europile - ZSAB Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Turebergs Allé 2, 191 62, Sollentuna. Vi ni istället prata med Europile - ZSAB Handelsbolag så kan ni göra det på 08-50533006.

Byggverksamhet inom anläggningsbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Europile Pålteknik Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Züblin Scandinavia AB som är född och har titeln Bolagsman, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av bolagsmännen i förening. .

Europile - ZSAB Handelsbolag har 969729-9825 som sitt organisationsnummer.