Arbetsmiljökonsult Mats Levin

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Arbetsmiljökonsult Mats Levin är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arbetsmiljökonsult Mats Levin är ett av dem. Statusen för Arbetsmiljökonsult Mats Levin är att Bolaget är aktivt.

Arbetsmiljökonsult Mats Levin är ett Enskild firma och skapades 1994-01-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arbetsmiljökonsult Mats Levin ska trivas.

Arbetsmiljökonsult Mats Levin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom arbetsmiljöområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arbetsmiljökonsult Mats Levin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Arbetsmiljökonsult Mats Levin och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Arbetsmiljökonsult Mats Levin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-357516.

.

De som är på något sätt har med Arbetsmiljökonsult Mats Levin är Levin, Mats Ivar Bo som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Arbetsmiljökonsult Mats Levin har 370720-XXXX som sitt organisationsnummer.