Ingeniörsfirma SOBK

Stockholms län

Information

380318-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingeniörsfirma SOBK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingeniörsfirma SOBK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Ingeniörsfirma SOBK finns i.

Ingeniörsfirma SOBK har varit registrerat sedan 2004-09-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingeniörsfirma SOBK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Ingeniörsfirma SOBK är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Ingeniörsfirma SOBK är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingeniörsfirma SOBK så kan ni göra det på telefon genom 08-962269 eller genom brev på följande adress:

Byggkonsult och mindre byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingeniörsfirma SOBK och det är Eriksson, Sven Olof som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,