Värme ekonomen Plus

Stockholms län

Information

400128-XXXX är organisationsnummer för bolaget Värme ekonomen Plus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värme ekonomen Plus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Värme ekonomen Plus finns i.

Värme ekonomen Plus har varit registrerat sedan 2003-05-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värme ekonomen Plus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Värme ekonomen Plus är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Värme ekonomen Plus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Värme ekonomen Plus så kan ni göra det på telefon genom 08-969041 eller genom brev på följande adress:

Informera och föreslå villa-fastighetsägare för resp. hus lämpligaste uppvärmningsanordning. Söka och samordna kontakt med tillverkare och installatörer av dessa anordningar. Upprätta kostnads kalkyler samt bistå vid ev tillståndsansökningar till kommunen.

Det finns olika personer som har en koppling med Värme ekonomen Plus och det är Hällefors, Lars Bror Ulrik som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,