GÖREL KRISTINA NÄSLUND

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Enskild firma som heter GÖREL KRISTINA NÄSLUND. Det finns flera verksamheter som liknar GÖREL KRISTINA NÄSLUND i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

GÖREL KRISTINA NÄSLUND är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-03-20 så har GÖREL KRISTINA NÄSLUND varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är GÖREL KRISTINA NÄSLUND och det finns fler verksamheter som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med GÖREL KRISTINA NÄSLUND så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med GÖREL KRISTINA NÄSLUND så kan ni göra det på 08-966020.

Författar- och föredragsverksamhet, provköks- verksamhet samt forskning och konsultverksamhet inom området trädgårdsodling

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag NÄSLUND, GÖREL KRISTINA som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

GÖREL KRISTINA NÄSLUND har 400129-XXXX som sitt organisationsnummer.