DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ

Stockholms län

Information

410810-XXXX är organisationsnummer för företaget DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ finns i.

DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ har varit registrerat sedan 1990-12-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ så kan ni göra det på telefon genom 08-355194 eller genom brev på följande adress:

Skrivbyrå och översättningsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med DANSKA OCH SVENSKA ORD DORIS LINDBERGS ÖVERSÄTTNINGS- OCH SKRIVBYRÅ och det är LINDBERG, DORIS ANITTA som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,