LIDINGÖ ALPINA SERVICE

Stockholms län

Information

LIDINGÖ ALPINA SERVICE hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där LIDINGÖ ALPINA SERVICE finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. LIDINGÖ ALPINA SERVICE tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LIDINGÖ ALPINA SERVICE har haft sedan 1995-01-01. LIDINGÖ ALPINA SERVICE har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LIDINGÖ ALPINA SERVICE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-961468.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

LIDINGÖ ALPINA SERVICE har idag 420806-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LIDINGÖ ALPINA SERVICE

Drift av slalombacke samt därmed förenlig verksam- het

I LIDINGÖ ALPINA SERVICE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är VESTMAN, EDVARD INGEMAR som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .