UAW Bygg & Fastighetsservice

Stockholms län

Information

430221-XXXX är organisationsnummer för företaget UAW Bygg & Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UAW Bygg & Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som UAW Bygg & Fastighetsservice finns i.

UAW Bygg & Fastighetsservice har varit registrerat sedan 1998-12-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för UAW Bygg & Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

UAW Bygg & Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för UAW Bygg & Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med UAW Bygg & Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-3453611 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet och fastighetsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med UAW Bygg & Fastighetsservice och det är Wiktorsson, Ulf Anders som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,