Språkmiljö LIS

Stockholms län

Information

430410-XXXX är organisationsnummer för bolaget Språkmiljö LIS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Språkmiljö LIS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Språkmiljö LIS finns i.

Språkmiljö LIS har varit registrerat sedan 2000-05-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Språkmiljö LIS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Språkmiljö LIS är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Språkmiljö LIS är följande:

Vill ni komma i kontakt med Språkmiljö LIS så kan ni göra det på telefon genom 08-968504 eller genom brev på följande adress:

Översättning från franska och spanska till svenska. Kurser i att skriva svenska.

Det finns olika personer som har en koppling med Språkmiljö LIS och det är Strömberg, Lars Ture Gunnar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,