SÖRGÅRDENS MÅLERI

Stockholms län

Information

430815-XXXX är organisationsnummer för företaget SÖRGÅRDENS MÅLERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SÖRGÅRDENS MÅLERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som SÖRGÅRDENS MÅLERI finns i.

SÖRGÅRDENS MÅLERI har varit registrerat sedan 1984-01-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SÖRGÅRDENS MÅLERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SÖRGÅRDENS MÅLERI är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för SÖRGÅRDENS MÅLERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med SÖRGÅRDENS MÅLERI så kan ni göra det på telefon genom 08-354554 eller genom brev på följande adress:

Målerirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med SÖRGÅRDENS MÅLERI och det är ANDERSSON, RONNY SIGVARD som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,