TORD LUND

Stockholms län

Information

430829-XXXX är organisationsnummer för företaget TORD LUND. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TORD LUND är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som TORD LUND finns i.

TORD LUND har varit registrerat sedan 1989-04-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TORD LUND så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

TORD LUND är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för TORD LUND är följande:

Vill ni komma i kontakt med TORD LUND så kan ni göra det på telefon genom 08-7547894 eller genom brev på följande adress:

Fotografering, bildkonstnärlig verksamhet och transportverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med TORD LUND och det är LUND, TORD IVAR som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,