Arrcator

Stockholms län

Information

431014-XXXX är organisationsnummer för företaget Arrcator. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arrcator är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Arrcator finns i.

Arrcator har varit registrerat sedan 2006-08-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arrcator så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Arrcator är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Arrcator är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arrcator så kan ni göra det på telefon genom 08-6269032 eller genom brev på följande adress:

Skapande av hemsidor åt enskilda yrkesutövare och mindre företag - företrädesvis inom vård och hälsa.

Det finns olika personer som har en koppling med Arrcator och det är Arrhenius, Lars Gösta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,