INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ

Stockholms län

Information

440404-XXXX är organisationsnummer för bolaget INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ finns i.

INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ har varit registrerat sedan 1979-11-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ så kan ni göra det på telefon genom 08-7544002 eller genom brev på följande adress:

Skriv- och ritarbeten samt skyltgravering

Det finns olika personer som har en koppling med INGER JONSSON SKRIV OCH RITBYRÅ och det är JONSSON, INGER MARIA som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,