Per Ståbi Reklam & Art

Stockholms län

Information

451117-XXXX är organisationsnummer för företaget Per Ståbi Reklam & Art. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Ståbi Reklam & Art är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Per Ståbi Reklam & Art finns i.

Per Ståbi Reklam & Art har varit registrerat sedan 2000-03-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Ståbi Reklam & Art så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Per Ståbi Reklam & Art är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Per Ståbi Reklam & Art är följande:

Vill ni komma i kontakt med Per Ståbi Reklam & Art så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult inom projektledning i reklam (broschyrer, annonser, trycksaker och skyltar). Även egen tillverkning av original för tryckning. Teckning och målning, och planerade konstutställningar, egna verk.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Ståbi Reklam & Art och det är Ståbi, Per Gustaf som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,