Molin Consulting XBS

Stockholms län

Information

470409-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Molin Consulting XBS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Molin Consulting XBS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Molin Consulting XBS finns i.

Molin Consulting XBS har varit registrerat sedan 2001-04-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Molin Consulting XBS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Molin Consulting XBS är och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Molin Consulting XBS är följande:

Vill ni komma i kontakt med Molin Consulting XBS så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom försäljning, marknadsföring, projektledning och affärsutveckling i alla förekommande branscher med egen säljorganisation.

Det finns olika personer som har en koppling med Molin Consulting XBS och det är Molin, Per Olov Ivar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,