Conova Pac

Stockholms län

Information

480517-XXXX är organisationsnummer för företaget Conova Pac. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conova Pac är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Conova Pac finns i.

Conova Pac har varit registrerat sedan 2000-02-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Conova Pac så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Conova Pac är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Conova Pac är följande:

Vill ni komma i kontakt med Conova Pac så kan ni göra det på telefon genom 08-7924420 eller genom brev på följande adress:

Utveckling, konstruktion, inköp, marknadsföring av papper samt polymera förpackningsmaterial och tillhörande maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Conova Pac och det är Ohlin, Christer Klas som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,