ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST är ett av dem. Statusen för ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST är att Bolaget är aktivt.

ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST är ett Enskild firma och skapades 1991-03-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST ska trivas.

ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastisk konsultverksamhet och undervisning avseende behandling av handikappade barn

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST är BARTONEK, ÅSA MARGARETA som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ÅSA BARTONEK LEG. SJUKGYMNAST har 480723-XXXX som sitt organisationsnummer.