GB Skyddsautomatik

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och GB Skyddsautomatik är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och GB Skyddsautomatik är ett av dem. Statusen för GB Skyddsautomatik är att Bolaget är aktivt.

GB Skyddsautomatik är ett Enskild firma och skapades 1996-10-30. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som GB Skyddsautomatik ska trivas.

GB Skyddsautomatik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel och konsultation beträffande skyddsautomatik för industri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GB Skyddsautomatik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är GB Skyddsautomatik och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med GB Skyddsautomatik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-967950.

.

De som är på något sätt har med GB Skyddsautomatik är Brandsjö, Kåre Gunnar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

GB Skyddsautomatik har 510309-XXXX som sitt organisationsnummer.