Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany)

Stockholms län

Information

Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) är ett av många företag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-11-17. Men sedan 2004-04-22 så har Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S:t Eriksterrassen 72 B, 112 34, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6518401.

Sollentuna arbetar för att företag som Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany). Det finns flera företag i Stockholms län.

Filialen skall bedriva marknadsföring och försäljning av passiva elektroniska komponenter.

Firmatecknare för Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) och det är följande personer, Hogstrand, Björn Åke Göran som är född 1942 och har titeln VD, Westerlund, Kent Birger som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vishay Electronic GmbH, Filial (Germany) är 516402-4647.