K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial

Stockholms län

Information

Filial finns det flera av i Sollentuna och K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial är ett av dem. Statusen för K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial är att Bolaget är aktivt.

K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial är ett Filial och skapades 2002-05-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial ska trivas.

I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Filialen skall bedriva uthyrning av fastighet i Sverige.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-20.

Idag är K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -Hansen, Jan Boeg.

De som är på något sätt har med K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial är Hansen, Jan Boeg som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Eklöf, Bo Stefan som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

K/S Halmstad, Haparanda, Danmark filial har 516403-2400 som sitt organisationsnummer.