Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark

Stockholms län

Information

Filial finns det flera av i Sollentuna och Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark är ett av dem. Statusen för Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark är att Bolaget är aktivt.

Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark är ett Filial och skapades 2005-10-06. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark ska trivas.

Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialen ska bedriva uthyrningsverksamhet beträffande fastighet i Sverige.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22.

Idag är Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -Thygesen, Hans.

De som är på något sätt har med Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark är Thygesen, Hans som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Ahnström, Kurt Kennert som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Skogar, Filial af K/S Svinesund, Danmark har 516403-8027 som sitt organisationsnummer.