Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark

Stockholms län

Information

Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark är ett av många företag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-09-12. Men sedan 2007-10-18 så har Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Utländsk Adress , 0 , Utlandet. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sollentuna arbetar för att företag som Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark. Det finns flera företag i Stockholms län.

Filialen skall förvärva egendom och därefter projektutveckla ifrågavarande egendom samt bedriva uthyrningsverksamhet.

Firmatecknare för Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark är följande:
Firman tecknas ensam av -Thygesen, Hans.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark och det är följande personer, Thygesen, Hans som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Ahnström, Kurt Kennert som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Filial af K/S Motala III, Sverige, Danmark är 516404-4298.