CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI är ett av dem. Statusen för CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI är att Bolaget är aktivt.

CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI är ett Enskild firma och skapades 1991-01-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI ska trivas.

CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom internationell hälso- och sjukvård samt bistånd, och därmed förenlig pub- licering, rådgivning och föreläsningsverksamhet, även medicinsk konsultverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7024425.

.

De som är på något sätt har med CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI är Forsberg, Birger Carl som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

CARL FORSBERG INTERNATIONAL CFI har 520908-XXXX som sitt organisationsnummer.