FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM

Stockholms län

Information

551213-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM finns i.

FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM har varit registrerat sedan 1993-03-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM är och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM är följande:

Vill ni komma i kontakt med FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM så kan ni göra det på telefon genom 070-7161508 eller genom brev på följande adress:

Fotografisk verksamhet samt därmed förenlig för- säljning

Det finns olika personer som har en koppling med FOTOGRAF HENRY LUNDHOLM och det är LUNDHOLM, HENRY INGEMAR som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,