Inari AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Inari AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. Inari AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Inari AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556047-4404.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-352386 alternativt besöka eller skicka post till Inari AB på följande adress Silverdals Torg 9, 191 38, Sollentuna.

Inari AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Inari AB så sitter följande personer i styrelsen: , Callbo, Monica Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, byggnation, konsultation och finansiell verksameht, dock inte sådan som avses i lagen om bankrörelse eller lagen om kreditrörelse, uthyrning av bilar och elektrisk utrustning, samt försäljning av konsumtionsdagligvaror, presentartiklar och kläder tillika sport och fritidsarrangemang ävensom äga fast egendom, aktier och andelar i bolag med förenliga verksamheter.