Gerts Lås & Larm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter Gerts Lås & Larm Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Gerts Lås & Larm Aktiebolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gerts Lås & Larm Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1958-12-16 så har Gerts Lås & Larm Aktiebolag varit registrerat och sedan 1979-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Gerts Lås & Larm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Gerts Lås & Larm Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hovslagarev. 5, 192 54, Sollentuna. Vi ni istället prata med Gerts Lås & Larm Aktiebolag så kan ni göra det på 08-354100.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och montering av lås och larm samt gravyrverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Magnusson, Gert Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Sten Urban Gert som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Barbro Yvonne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Sten Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Magnusson, Gert Patrik -Magnusson, Sten Urban Gert .

Gerts Lås & Larm Aktiebolag har 556067-8574 som sitt organisationsnummer.