Stragnes Optik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Stragnes Optik Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Stragnes Optik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stragnes Optik Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Stragnes Optik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1961-01-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Stragnes Optik Aktiebolag ska trivas.

Stragnes Optik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stragnes Optik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Stragnes Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Stragnes Optik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-353230.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stragnes Optik Aktiebolag är Lindström, John Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gauffin, Anders Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant, Wahlbeck, Tage Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Stragnes Optik Aktiebolag har 556076-1792 som sitt organisationsnummer.