Paul Melin Aktiebolag

Stockholms län

Information

556085-9059 är organisationsnummer för företaget Paul Melin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Paul Melin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Paul Melin Aktiebolag finns i.

Paul Melin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-01-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Paul Melin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Paul Melin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Paul Melin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Paul Melin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-350642 eller genom brev på följande adress:
Majv. 6 A, 191 40, Sollentuna

Bolaget skall driva import och engrosförsäljning av företrädesvis bijouterier och modevaror samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Paul Melin Aktiebolag och det är Melin, Bengt Ove som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Margot som är född 1939 och har titeln Suppleant, Sollentuna Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Jansson, Anders Peter som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,